La Gara de Nord


Astazi, Adi l-a dus pe Vlad la Gara de Nord sa vada trenurile. Asta pentru ca Vlad nu a calatorit niciodata cu trenul si nu vazuse niciodata unul de aproape. 
Eu nu am fost cu ei, dar m-am amuzat teribil de povestirile lor. Cred ca au stat vreo 3 ore pe acolo. 
Se pare ca Vlad a zapacit de cap un domn impiegat, pe nume Gigi, care i-a dat paleta lui si l-a pus sa dirijeze plecarile trenurilor din gara. Si cum e baiat descurcaret, a mai luat o paleta de la un alt impiegat si a zis ca el da drumul la toate trenurile si flutura platelete in toate directiile. Se pare ca  adirijat plecarea Rapidului de Suceava si Intercity de Oradea ;). Si...au facut si un mic... infotrip prin trenuri. Au vizitat si Sageata Albastra, si vagoane cu etaj si tot ce au putut, au apasat toate butoanele care le-au iesit in cale, ba chiar s-au urcat si intr-o locomotiva!
Si pe langa toate astea, pentru ca Vlad nu sprea stie cand sa isi tina gura si tranteste perle cand ti-e lumea mai draga... a trebuit sa o comita si de data aceasta. Se pare ca o doamna aflata pe peron, vorbea cu un domn deja urcat in tren. Vlad, trece pe langa ei si se trezeste vorbind:
- Daca vrei sa mergi cu el, urca-te si tu in tren! :)))
Si uite asa si-au petrecut baietii mei dimineata de duminica, iar Vlad, dupa atata agitatie, a adormit in masina pe bancheta din spate, in drum spre casa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009 Inceputul este intotdeauna astazi... |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net