Kid-ul s-a 'nsurat :)

by Anca Tc on Thursday, March 15, 2012
"- Alessia N. este sotia mea!
- Pai te-ai insurat!!!!???!!!!!

- Ma casatoresc in secret! Nu stie nimeni, numai tu si mami!
- Aaaaa, daaaaaaaaa?!?! Si..... lui Bogdan nu-i spui?
- O sa-i spun si lui...!
- (...) Dar,.... Miruna......!?
- Miruna vreau sa fie colega de serviciu. Alessia e sotia!"

Asa a inceput totul :) Ocazia - aniversarea implinirii a sapte primaveri din viata dlui Vlad Tatu, ajuns, dupa cum am putut constata, la maturitatea necesara pentru a-si asuma rolul de ...sot :). Precoce kid-ul, n-am ce spune. "Ma casatoresc ... in secret...". Si chiar am crezut ca e un secret foarte bine pazit; ... asta pana cand s-au strans invitatii - o gasca de 18 aspiranti la statutul de "studenti la litere", care mai de care mai haios si mai unic in felul lui. Rochite, codite, ba chiar si mici fitze de domnisoare care vor rupe cu siguranta o droaie de inimi intr-un viitor nu foarte indepartat. Tricouri si camasute asudate de alergatura in spatiul de joaca, sosetele pe care nu stiu daca le mai albeste vreun detergent (indiferent de potentialul cu care suntem "amenintati" in reclame), energie eliberata fara complexe, sinceritate neingradita, glasuri pentru care autocenzura nu s-a inventat inca, muuuuulte cadouri, bucurie, VIATA!

Iar in mijlocul tuturor, dl. VLAD TATU cu...SOTIA. Alessia N. o domnisoara cu ochi caprui, mari si luminosi, cu o pivire de inger si o silueta de invidiat. Inaltuta, delicata, o frumusete care mai tarziu va lumina natural si curat intr-o femeie perfect constienta de atuurile cu care a binecuvantat-o Dumnezeu. Bravo ei (si lui pentru gusturi :P)!
Secretul casatoriei s-a dovedit a fi un secret numai pt noi, oamenii mari. Toata grupa de gradinita stia ca cei doi sunt sot si sotie, iar micutii nu aveau nici un fel de problema sa isi strige statutul in gura mare. Domnisoara Alessia N, sau poate ar trebui s-o numesc proaspat devenita dna. Alessia Tatu :P, a fost lasata de catre sot in scaunul sarbatoritului si a replicat natural la insistentele mamei de a-l elibera: "dar ma lasa, e sotul meu!" Sotul si-a invitat sotia la dans - vals clasic, in ciuda muzicii ambientale de zbantuiala generala. O adevarata placere sa-i vezi si sa te gandesti cat de pura si de simpla poate fi iubirea la 7 ani!:).
Noi, cei care am lasat de mult in urma varsta aceea minunata, constientizam ca mogaldeata venita pe lume in zorii unei minunate zile de sambata, a crescut. In curand nu ne va mai lasa sa ii spunem Vladut; o Alessia (poate aceeasi) ii va fura primul sarut care ii va face inima sa bata mai..altfel si se va transforma in primul secret adevarat, pe care il va cunoaste in intregime numai inima lui. Ii dorim de pe acum mult succes si multe batai de inima speciale, ii dorim sa fie inconjurat mereu de la fel de multi prieteni, ii dorim sa fie sanatos si sa se bucure de viata cu aceeasi energie cu care s-a inconjurat intr-o zi de marti, 13 martie 2012, cand dl Vlad Tatu a implinit 7 ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009 Inceputul este intotdeauna astazi... |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net